times are changing

hallå! 
min nya soffa står nu på plats och det blev jättebra, vilken skillnad! lite större, lite bättre. 
för övrigt så har det varit några omtumlande dygn för mig, men när man nått botten kan det bara bli bättre. 
har åkt för att spendera lite tid med min extrafamilj i fjälls, dom personerna som man bara kan vakna upp på morgonen och känna att, nej, nu är det för länge sen igen! så man packar in livet i bilen och far iväg. 
ska nu njuta av fjälluften och längta till lördag när en annan gó vän kommer upp hit. 

•M




gammalt ska ut, nytt ska in

idag försvinner min trogna, men typiskt osköna, soffa ut ur min lägenhet och ska imorgon ersättas med en ny. jag tror jag kommer bli väldigt nöjd med bytet, men kan ändå ägna ett fint adjö-inlägg till gammel soffan! 
bild på den nya kan jag lägga ut när den kommit till ro i sin nya bostad. 

•M




nya asics

dom senaste dagarna har varit lugn, har inte gjort något speciellt. igår kväll drog jag och nathalie ett varv runt sjön och sprang intervaller. gick väldigt bra och vi fick en bra tid. 
imorse stack vi iväg igen, och som förväntat så gick det tyngre idag, men det var jag förberedd på så det gjorde mig inte så mycket. jag springer alltid bäst första gången efter ett uppehåll, sen går det bara sämre tills det äntligen börjar gå lätt igen efter ett x antal gånger. håller tummarna på att det går lite bättre imorgon än idag i alla fall.

jag tröstade mig efter den tunga turen med att köpa mig ett par nya springskor, ett par asics som jag hoppas och tror kommer göra mina ben gott. sen har jag uträttat en massa mer saker idag och tänker avsluta dagen med att umgås med joline. känns så skönt att ha fått massa saker gjord idag. 

•M 





someday

nu blev det en paus här i bloggandet, ett tag sen. men dom senaste dagarna har bestått att mysiga kvällar med vänner, fina soliga dagar och roliga stunder! 
i fredags repade jag och nathalie stämmor på låten som vi är med på som ska skickas till "svensk toppen" och igår på dagen så var vi till en studio i gryttjen och spelade in alltihop. det var en mycket rolig dag i studion och det var riktigt härliga människor vi hade att göra med! 
igår blev det fest, och idag har jag i princip bara försökt överleva dagen som oerhört bakfull. 
längtar nu till långfredagen och veckan i april som ska spenderas i lofsdalen! 

-please don't speak to me, i fall in love so easily. 

•M 







7ktql

idag blev jag alltså 21 år, och det firades med massa fina vänner i min fina lägenhet som jag inte sett på en vecka, varken vänner eller lägenhet! fick jättefina presenter och det var så trevligt! 
och tack alla för alla fina gratulationer! 

•M 










härliga dagar

i fredags när jag slutade åkte jag och mamma upp till linsell. där blev det lite för tidig födelsedagsmiddag, presenter, och mys innan linda kom och hämtade mig och vi åkte till lofsdalen för fest på trapper med sjukt härligt folk! 
idag blev det en bakisdag i solen, och kan bara säga att det vart underbara dagar hittills! 

•M









två dagar till topplistan

igår och idag är två dagar som verkligen ligger på min topplista över bra dagar! 

igår jobbade jag till tre och sen gick jag hem och bytte om till ridkläder, dock fick det bli springbyxorna då jag tappat bort mina ridbyxor, och åkte den ner till annas stall. ryktade smutsiga fridolf och sadlade och sen stack vi ut på en underbar ridtur med toppenväder! 

idag slutade jag två, vilket innebar ännu mer tid att tillbringa i stallet och rida på. så direkt till stallet igen och red iväg med solen i ansiktet. vi red till wilmars och hoppade av hästarna för att ta en fika utomhus med dom med vårsolen som sällskap! 

helt klart toppendagar! imorgon har jag lite sovmorgon, börjar jobba nio, till skillnad från när jag klev upp sex imorse, men då jobbar jag till halv sju imorgon. 

•M





det bästa som hänt




vårsol

idag kikade solen fram på eftermiddagen och det kändes som riktig vår! det har gått jättebra att jobba idag och när jag slutade klockan fyra snörade jag på mitt springskorna och stack ut och sprang 5 km i det underbara vädret. älskar att höra sulorna mot gruset på vägen och känna vind och sol mot mina kinder! 
nu väntar jag på att mamma ska komma hem. vi kommer jobba om varandra hela veckan, när jag går hem tidigt blir hon kvar till stängning och tvärtom. men vi kan umgås på kvällarna, och det är värt mycket att vara hemma och umgås med familjen! 

•M



looking back, over my shoulder

vilken helg! 

i fredags jobbade jag på coop 12.00-22.15 och det var den segaste stängningen jag vart med om. men skönt var det sen att slå ner huvudet på kudden. på lördagen kom mamma och pappa och fixade klart i köket, så nu sitter alla mina fina knoppar uppe som jag fick av moster och farbror i julklapp! 

vi blev sen bjuden på middag hos farmor och farfar, renskavsgryta och det var det godaste jag ätit på länge! fick även en tidig födelsedagspresent av dom, en renkorv, och då blev jag lycklig! 

sen var det ju fest på kvällen i "bengt-hans bodega" som mina vänner så fint börjat kalla min lägenhet! riktigt trevligt var det och det lika roligt ute på stadt. 

imorse var jag inte så pigg då jag inte kom i säng fören klockan sex imorse.. men jag klev upp vid tolv och städade efter gårdagens festligheter, duschade och packade ihop en stor packning innan jag tog bilen och åkte hem till los! nu sitter jag i soffan med min kära mor och far och kikar på en bra film, "now you see me" efter att fått en fin middag av mamsen! 
imorgon ska jag jobba på dagis och jag längtar! 

•M 






onsdag

idag har jag varit och ätit lunch med annika och sanna och sen vart på en promenad med nathalie och lilla betty! 

när jag kom hem efter promenaden blev det en god middag i min ensamhet framför greys anatomy. klockan åtta kom nathalie och hämta mig också åkte vi på ica och köpte lite jordgubbar, så nu ska vi slå på en film och äta jordgubbar och glas. har jag tur kanske det blir lite massage också! ;) 

•M





mitt kök

idag kom mami och papi till mig för att hjälpa mig att fixa med knopparna till skåpluckorna jag fick i julklapp. vi blev inte riktigt färdiga, men har mycket mer planer för hela lägenheten så det är ett litet projekt i mitt liv just nu. 
jag bjöd mami och papi på finmiddag som tack för hjälpen, vilket uppskattades väldigt mycket av dom. 

ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa, fundera och kolla på greys anatomy! 

•M








hon fyller år

idag fyller hon år, tjejen som avslutar mina meningar, skrattar som ingen annan kan och säger samma saker samtidigt som mig. grattis!
 
 
 
 
 
 
 
 

den bästa kvällen någonsin

igår var alltså dagen D och vår fest ägde rum och det var i särklass den bästa festen någonsin! så himla lyckat och hade roligt från det att vi började till det att huvudet nuddade huvudkudden. 

-tack till alla som var med! 

•M