underbara sommardagar















mitt linkvarn

veckan var tung, men på fredagen så fick jag äntligen åka till los i sällskap av maya och hämta upp mamma också for vi till linkvarn. vi har börjat måla huset och det börjar bli så fint! ätit god mat och druckit gott har vi också gjort. men nu är det söndag igen, och det är dags att åka hem till verkligheten vare sig man vill eller ej. 

•M 





















DETTA ÄR DEN BÄSTA MÄNNISKA SOM VANDRAT PÅ DENNA JORD. 













somebody to love

i fredags när jag kommit hem från praktiken åkte jag hem och väntade på att linda skulle komma. när hon kom vid sju så lagade vi nachos och kikade på film och lyxade till och med till det med en varsin cider. var så skönt att ha henne hos mig just då! 

på lördagen åkte jag iväg till kyrkan för genrep med kören inför konserten som var idag, medan linda låg hemma och sov. när jag kom hem igen så tog vi det bara lugnt och jag duschade och så innan vi åkte på en impulsivare till bolaget klockan tio i tre. 

på kvällen gick vi ut och åt på restaurangen i gamla stan tillsammans med nathalie och johannes, vilket var riktigt trevligt! efter middagen åkte linda hemåt mot vallen igen och vi andra började dricka lite vin. kvällen blev riktigt bra och rolig, som det brukar bli med mina kära vänner! 

idag åkte jag till nathalie när jag vaknade och hon bjöd mig och emma på nachos. lill-bettan var även där och idag var första gången jag verkligen lyckades flörta in mig hos henne och slutade med att hon somnade i min famn. 

vid två kom mamma och pappa och dom hjälpte mig att sätta upp hyllan som så typiskt ramlat ner. när vi äntligen fått upp den gjorde jag mig i ordning för kvällens konsert i kyrkan. konserten blev riktigt lyckad och nu sitter jag hemma och värmer upp för en ny vecka på gärdeåsskolan! 

•M 












rättvik, lager 157 & praktik

i fredagskväll åkte jag hem till los eftersom att jag och mamma planerat att åka till rättvik och sen lager 157 på lördagen. vi klev upp vid halv nio på lördag morgon och åt frukost innan vi for iväg, med mig vid ratten. började med att vi åkte fel och det blev en omväg genom hela leksand innan vi kom fram till sågmyra och lager 157. men det gjorde oss inget då det var så fina dalagårdar vi åkte förbi. 

fyndade en massa fint och bra på bubbleroom och lager 157 innan vi begav oss till rättviksmarknaden där vi strosade runt. 
det är något som jag tycker riktigt mycket om, inte för att det finns så mycket vettigt att köpa, men för att det är mysigt att vandra omkring där. vi hade dock inte så mycket tid på oss att vandra runt innan vi sen åkte över mora hem till los igen. 

när vi kom hem åkte jag direkt till lena och fick håret genomklippt innan jag åkte hem och åt grillat med mami och papi. ganska omgående efter maten så styrde jag lillbilen mot ljusdal igen, och tog det bara lugnt på kvällen. 

och nu, har jag avverkat två dagar på min nya praktik på gärdeåsskolan. det har gått jättebra dom här två dagarna och jag ser verkligen fram emot att få vara med denna härliga klass tre tills dom tar examen. 

•M





a change

i måndags kom som sagt mamma och pappa hit. jag följde mamma till tandläkaren och till frisören, och väl hos sandra så bestämde jag mig för att färga håret, igen. sandra letade rätt på en väldigt mörkbrun färg till botten och en rödare nyans till toppen som mamma så snällt köpte åt mig och hjälpte mig att lägga i. resultatet blev jag väldigt nöjd med! det ser mycket fräschare ut, mörkt och den lilla röda tonen syns lite smått bara i längderna. 

på tisdagen fick jag träffa amanda och freyan, som jag längtat! vi åt lunch på fröken olsson, och jag tappade min plånbok och lite sull, men annars var dagen bra och maten god. det slog mig nu att jag enbart tagit kort på maten, ingen bild på varken amanda eller freyan, haha! 

igår bjöd bästa memlan på finlunch i hennes och lars nya lägenhet, lax och bulgur med fetaost och broccoli, super gott var det! fick till och med en efterrätt, annanas och jordgubbar, vilken himla onsdagslyx! sen fick jag en försenad födelsedagspresent av henne också, en jättefin rosa temugg och ett jättegott te som heter blomsteräng! 

på kvällen gjorde jag inget alls, var hemma bara då jag börjat känna mig hängig dom senaste dagarna. håller tummarna för att det inte kommer bryta ut i en förkylning. 

idag har jag inte gjort ett dugg, hängt med mannen och handlat på ljusdals nytillskott, lidl. 

•M